Rea
PULS GRADA · aktuelno

Renomirani svetski magazin „Global Finance“ proglasio je Raiffeisen banku „Najboljom digitalnom bankom“ u Srbiji. U ovom tradicionalnom godišnjem izboru za najbolje digitalne banke u organizaciji poznatog finansijskog magazina, pored srpske banke, ova prestižna priznanja osvojile su i Raiffeisen banke u Slovačkoj i Bosni i Hercegovini.

Digitalizacija predstavlja budućnost poslovanja, a naša banka je pravovremeno prepoznala potrebu za promenom tradicionalnog načina bankarskog poslovanja i uvela brojne tehnološke inovacije u svakodnevni rad sa klijentima“, rekao je tim povodom Petar Jovanović, zamenik predsednika Izvršnog odbora Raiffeisen banke. „Drago nam je što su naši napori na polju digitalne transformacije prepoznati od strane vodećih stručnjaka u ovoj oblasti“, istakao je on.

Stručni žiri koji su činili vodeći eksperti iz kompanije Infosys, globalnog lidera u oblasti konsaltinga i tehnologija, kao i urednici u magazinu Global Finance, prilikom odlučivanja je kao osnovne kriterijume u obzir uzeo: kvalitet strategije za privlačenje i pružanje usluge digitalnim korisnicima, uspešnost u pogledu obučavanja klijenata da koriste digitalnu ponudu, rast broja klijenata koji koriste digitalne servise, kvalitet ponude proizvoda i usluga, benefite stečene kroz digitalne inicijative, kao i dizajn i funkcionalnost veb sajta/mobilnih aplikacija.

Inače, ovo je prva nagrada za oblast digitalnog bankarstva koju Raiffeisen banka dobija od strane poznatih svetskih magazina, a već treća koju je od početka godine dobila za najbolju banku u Srbiji (od strane magazina Euromoney i EMEA Finance).

identical-twin-sisters-brothers-marry29-5b69432a93c87__700 Identični blizanci oženili identične bliznakinje i sada svi žive zajedno 2018 08 10 - IKEA - Naša prva godina IKEA proslavlja prvi rođendan u Srbiji FTWD_409_RG_0315_0174_RT Potvrđeno snimanje 5. sezone „Fear the Walking Dead“ i „Better Call Saul“ Beer fest City letnja preporuka #17: Belgrade Beer Fest 2018 · · ·