Rajićeva Matura
PULS GRADA · aktuelno

U susret periodu matura, Rajićeva Shopping Centar biće centar modernih maturantskih kombinacija.
Mnogi maturanti su u nedoumici šta obući za ovaj važan dan. Potrudićemo se da im olakšamo i inspirišemo, kako bi test zrelosti položili i svojim izgledom.

U okviru kampanje „Matura kao modna avantura“ svi maturanti moći će da dobiju savete o najboljoj odevnoj kombinaciji, kao i savete za najbolju šminku i frizuru i time uštede vreme i novac. Vikendima, tokom maja meseca, u periodu od 12-18h, poznati modni urednici najprestižnijih modnih časopisa u zemlji i regionu, kao što su ELLE, Grazia, Cosmopolitan, Harpers Bazaar, biće lični stilisti i modni savetnici svim maturantima. Modna avantura počinje prijavom putem Rajićeva web sajta, kako bi zakazali svoj termin sa stilistom.

Istovremeno, pozivamo sve kraljeve i kraljice mature na važan zadatak! Fotografišite se u odeći koju ste odabrali za matursko veče, postavite fotografiju na Instagram sa hashtag #rajiceva #maturaavantura i tag @rajicevashoppingcenter

Najkreativniji muški i ženski maturantski outfit obradovaćemo sa po 50.000RSD za kupovinu maturantske kombinacije u našem centru, kao i limuzinom za odlazak na matursko veče.

HUGO BOSS concept store Ekskluzivno u Beogradu: Novi koncept Hugo Boss radnji Pobednici druge po redu Pekarijade Proglašeni najbolji pekari Srbije Body Positive Catwalk - Laura Brioschi - Lisca (foto: Mattia Abbiati) Lisca nagradni konkurs: #Proud to be me BYF 2018 ver1 Belgrade Youth Fair 2018: Najveći karijerni događaj za mlade · · · ·