Raskidi poznatih bez drame
U VAZDUHU · urban flash

Ako je negde uvek vrelo i napeto kao u loncu ključale vode, onda je to definitivno u Holivudu. To je mesto na kugli zemaljskoj gde se ne spava, ne jede i ne rade se nikakve obične stvari, pa je tako i kada je reč o ljubavi sve okrenuto naglavce.
Dvoje se nikada ne zaljube planirano, preko dogovorenih agenata i slično, već je to uvek slučajno, romantično, dogodi se kao ljubav na prvi pogled…

O romasama u Holivudu piše se i one se čitaju svakodnevno. Uvek je neko nekoga prevario sa kolegom, ili se takva stvar insinuira. Teško je zadržati razum na takvom mestu, a još teže ostati u dobrim odnosima sa svim svojim bivšim ljubavima, ili makar sa muževima i ženama, koje za dobru lovu neće časiti časa da ispričaju škakljive sitnice iz intimnog života.
Među mnogobrojnim bivšim parovima ovi su uspeli da sačuvaju razum i dostojanstvo:

1. Angelina Jolie i Billy Bob Thornton

Nekada kontroverzni bračni par, a danas veoma dobri prijatelji, koji se redovno čuju telefonom, u medijima jedno o drugom imaju samo reči hvale, a kao što je poznato u Thorntonovim memoarima predgovor je napisala baš Angelina.

2. Jennifer Lopez i Marc Anthony

Oboje pevači i oboje poreklom iz Portorika, Jennifer i Marc su dugo godina bili prijatelji, a onda, 2004. godine na iznenađenje javnosti venčali su se. Danas se često govori o njihovim nesuglasicama u bračnom životu, o Marcovim napadima nesigurnosti i psihičkog maltretiranja, ali o tome nećete čuti ni reč ako pitate JLo lično!

3. Gwyneth Paltrow i Chris Martin

Svi su zavideli poznatoj glumici kada su mediji izveštavali kako će se udati za lepog pevača čuvenog britanskog benda Coldplay, međutim, njihov brak očito nije mogao da potraje kao u bajci „srećno do kraja života“. Nedavno je Chris Martin njihov razlaz objasnio na sledeći način – ima mnogo ljubavi, nema skandala!

4. Ryan Reynolds i Scarlett Johansson

Ovaj brak je mogao i da vam promakne, budući da je trajao samo dve godine, kao i da je venčanje ali i razvod prošlo nekako u tišini. Očigledno je da ma koliko bili velike zvezde svoju privatnost ne žele da dele ni sa kim…

5. Bruce Willis i Demi Moore

Možda zlatnu medalju za najcivilizovaniji razvod među poznatima zaslužuju zvezde Holivuda, kakvi su Willis i Demi Moore. Nakon 13 lepih godina razišli su se, ali su ostali divni prijatelji koji rado aktivno učestvuju u životima jedno drugo. Zajednička fotografisanja na crvenom tepihu samo su delić onoga što ovaj par bivših supružnika čini zaista posebnim!

6. Kate Hudson i Chris Robinson

Kada su mediji potvrdili da će se u ono vreme mlada glumica udati za pevača benda Black Crowes bilo je to jedno od najčudnijih saznanja, jer je u tom trenutku Kate Hudson imala jedva 21 godinu. I baš kao što tvrde stručnjaci, brak nije potrajao dugo, za samo 6 godina prošli su od raja do kraja, iako danas oboje prisustvuju sinovljevim utakmicama i drugim školskim priredbama.

7. Elizabeth Hurley i Hugh Grant

Njihova je veza, ako se sećate imala onaj neprijatan začin zvani skandal, u kojem je učestvovala i jedna prostitutka. Nakon što su ih mediji ogulili do gole kože, a Granta verbalno masakrirali kao moralnu nakazu koja traži „preko leba pogače“ ovo dvoje su ostali sjajni prijatelji i ne samo to. Hugh Grant povremeno čuva Elizabethinog sina Damiana, kad je mama previše zauzeta.

cover Neustrašivi matorci 10 načina kako da vam gumica za tegle olakša život 10 načina kako da vam gumica za tegle olakša život Diznijeve junakinje postale su bake Diznijeve junakinje postale su bake cover Zabava sa spomenicima ·