Rat i ljubav
U VAZDUHU · urban flash

Sve na ovom svetu se menja. Kako vreme prolazi tako nam neke stvari bivaju manje važne, neke potpuno zaboravimo.

Zaboravljamo datume, ljude, nazive ulica, prethodne nazive ulica, zaboravljamo šta nam je neko učinio, zaboravljamo ratove. Ipak, za sve ovo vreme jedna stvar se nije zaboravila. Uvek i u svakom trenutku važna je ljubav!

Kada nekog pozdravimo prilikom odlaska prilično smo sigurni da ćemo ga videti opet. Pozdrav je formalan, iskazuje žalost zbog rastanka u tom trenutku ali pokazuje i radost sledećeg susreta. Ipak, postoje trenuci kada nismo sigurni da li je naš pozdrav sa nekim poslednji upućeni.

Kao što ćete videti na fotografijama u našoj galeriji, mnogi od ovih ljudi koji su se opraštali prilikom odlaska na bojno polje u Drugom svetskom ratu nikada više nisu videli svoje voljene.

Oproštaj na stanici u Njuorku, april 1943.Otvori galeriju

Ove fotografije su podsetnik da je život kratak i da ne treba čekati neku posebnu priliku, već svakog dana iskazivati ljubav svojim voljenima.

Oni su se ubucili Oni su se malo ubucili Priručnik za nezaljubljivanje Priručnik za (ne)zaljubljivanje na prvom sastanku BangFit BangFit: Fitnes za odrasle Čiste bele patike Kako da bele patike budu zauvek bele: Vodič za preživljavanje ·