Rawman 3000
U VAZDUHU · tech/web

U poslednjih par godina popularnost vinila vraća se u velikom stilu. Ne samo da su se svi oni koji su ih nekada sakupljali latili svojih starih gramofona i na internetu pošli u potragu za albumima koje nemaju, već je ukupna zarada od prodatih ploča već nekoliko godina premašila brojke i sume drugih nosača zvuka. Za one koji ne dozvoljavaju da ih tek tako prozovu oldtajmerima i veruju da vreme vinila nikada nije prolazilo, niti će, ovo je sjajna vest…

Podela je vazda glasila ovako – oni koji vole ploče slušaju ih u udobnosti svoga doma, a oni koji vole da slušaju muziku i kada su napolju mogu, već prema ukusu i vremenu da se odluče za vokmen, cd plejer ili neki od bezbroj varijanti iPod-a.

Međutim, kompanija Rocket & Wink odlučila je da stvori proizvod koji će ljubiteljima ploča omogućiti da u svojim singlicama, LP-evima i 180-gramskim izdanjima uživaju gde god da se nađu, te je stvoren Rawman 3000 specijalni vokmen za vinile!

Prenosivi gramofon kombinuje dobri stari format vokmena i diskmena sa potrebom da se muzika sluša u najkvalitetnijem zvučnom izdanju. Novi proizvod, Rawman 3000 napravljen je tako da omogućuje reprodukciju tri veličine vinila, a toliko je zgodan da ga možete nositi svuda sa sobom, ili povezivati sa zvučnicima u kućnim uslovima. Rawman 3000 ima i USB priključak, Bluetooth antenu, smart karticu i stereo slušalice.

Rawman 3000 - vokmen za sve ljubitelje pločaOtvori galeriju

Ce&Ha sajam Ce&Ha sajam: Skockana nova tehnologija Samsung Galaxy S6 Edge+ i Tab S2 predstavljanje u Srbiji 01 Samsung GALAXY S6 Edge+ predstavljen u Srbiji LG G4 EISA nagrade: Najbolji proizvodi u oblasti potrošačke elektronike Viber Viber otvara vrata centralnoj i istočnoj Evropi ·