13439082_1044201142282859_1041024597982075214_ncover
U VAZDUHU · promo

Samo zato što septembar znači povratak u rutinu, to ne znači da morate da odložite svoje kofere do narednog leta. Iskoristite prijatne vikende da pobegnete iz grada i napunite se energijom.

Dok to budete radili, poslednja stvar koja vam treba je traganje za bankomatima i menjačnicama – ponesite svoju Mastercard karticu i budite sigurni na ćete plaćati na bezbedan, lak i praktičan način, bilo gde i bilo kada.

Pre polaska na put proverite nekoliko stvari:

  • Zapamtite svoj PIN – ne zapisujte ga i ne govorite ga drugima;
  • Proverite da li je vaša kartica beskontaktna – to znači da možete da plaćate prislanjanjem kartice na POS terminal u 97 zemalja širom sveta na preko 6,5 miliona lokacija, među kojima su i supermarketi, restorani a u nekim zemljama – i javni prevoz. Praktično, zar ne?
  • Kada plaćate karticom u inostranstvu, često će vam ponuditi da plaćate u dinarima ili u lokalnoj valuti. Uvek odaberite valutu u kojoj je račun povezan sa tom karticom.
  • Plaćanje karticom često znači da možete da osvojite iznenađenja i ostvarite pogodnosti – obavezno pratite mastercard.rs da biste bili u toku sa aktuelnim promocijama.
  • Čuvajte račune i slipove i uporedite ih sa mesečnim izvodom iz banke.

Moja Kravica trougao Kako se pakuje „Moja kravica“? Zepter Therapy Air Ion Kako se zaštititi od ambrozije i sve većeg zagađenja vazduha? Edukativne radionice u Coca Cola podška mladima Besplatna edukacija za nezaposlene mlade u 10 gradova Srbije Prijavljivanje je u toku! Atlantic Grupa traži novu generaciju polaznika · · ·