zu
PULS GRADA · aktuelno

Nemojte biti zapanjeni kada vidite čoveka u oktobru kako je nalakirao jedan nokat. Iza ovoga se krije priča, i jedna akcija koja ima veze sa zaustavljanjem nasilja nad decom.

Slogan kampanje Polished man glasi: „Zaustavi nasilje nad decom, postani muškarac sa manirima„. Sa jednim noktom nalakiranim u javnosti videćete i mnoge slavne ličnosti, koji u oktobru učestvuju u kampanji protiv fizičkog i sekusalnog nasilja nad decom i adolescentima. Takvo nasilje zadesi svako peto dete do 18 godine. Jasno vam je sada zašto se maže jedan nokat.

Inicijativu za kampanju Polished man je pre tri godine pokrenula australijska neprofitna organizacija YGAP. Kampanja ima za cilj da razbije mit o muškarcima i muškosti i da pokaže svetu da i muškarci imaju manire. Kampanja takođe prikuplja sredstva za decu koja su žrtve nasilja. Svake godine, kampanji se pridružuje sve više ljudi iz celog sveta. Među njima su zvezde Chris Hemsworth, Tyler Blackburn, olimpijac Michael Klim i mnogi drugi.

Poruka ove kampanje je moćna, pa joj se i vi možete priključiti ovog meseca. Naravno, ne zaboravite na manikir ni tokom godine. Neka se vaše učešće u kampanji vidi i na društvenim mrežama i u radnom prostoru.

ui Student sa Islanda možda ima spas za planetu LINK2job Treći LINK2job sajam – prilika za nezaposlene Cineplexx Niš Otvaranje bioskopa Cineplexx Niš Filmski SatndUp Mini-ciklus filmova o stand-up komičarima · ·