Game of Thrones glumci
KULTURA · film/TV

Šta je najbolji deo gledanja serije „Game of Thrones“? Čitanje SVEGA o tome nakon što ste odgledali epizodu. Saznavanje pojedinosti o likovima ove popularne serije: šta vole šta ne vole, njihove strasti i strahove, da li su ili nisu uključeni u incestuozni odnos, broj zmajeva koji posjeduju i sl.

Likovi su toliko zadivljujući da smo zaboravili da se stvarni ljudi skrivaju ispod Cerseije Lannister i Daeneryse Targaryen.

Glumice i glumci ove seriju su naravno imali angažmane i pre ovih uloga.A ako su izgledali pre GoT, pogledajte u našoj galeriji.

Aidan Gillen kao Frank ( The Low Down) i kao Petyr Baelish Otvori galeriju

Pre GoT-a možda nismo ni primetili neke od ovih glumaca. Ali, to možda nije ni bitno. Važno je da su nas oni opčinili u ovoj seriji.

Filmski citati Poznati filmski citati koji su bili improvizovani Filmovi protiv insomnije Filmovi koje morate odgledati ako ne možete da spavate Cinema City Cinema City predstavlja 29 najboljih svetskih niskobudžetnih filmova Dok'n'Ritam festival u DKSG-u Prvi Festival muzičkog dokumentarnog filma „DokʹnʹRitam“ u DKSG · ·