stuff-no-one-told-me-snotm-alex-noriega-81
KULTURA · art

Tokom 2010, ilustrator Aleks Noriega je imao problema na poslu i odlučio je da piše blog u nadi da će pronaći rešenje za probleme u kojima se nalazio. Želeo je da stavi sve na papir kako bi znao kako da pomogne sebi. 

S vremenom je njegov blog pod nazivom Stuff No One Told Me postao popularan. Ljudi su ga posećivali sa namerom da pročitaju neke od Aleksovih fantastičnih ilustracija sa rečenicama koje bi trebalo da budu inspiracija kako da vodimo kvalitentiji i savesniji život. Na ovaj način on pokušava ljudima da pokaže koliko su ponekad dovoljne male stvari kako bi bili srećni. Njegove ilustracije variraju od trezvenih podsetnika o stvarima koje olako doživljavamo, pa do životnih mudrosti, a sve u nameri da se oplemenimo. U našoj galeriji pogledajte na koji način Aleks savetuje ljude da žive.

Ukoliko ne možeš da se izboriš sa svojim strahovima, nauči da živiš sa njimaOtvori galeriju
Anđela Grozdanić Fotografije2 Upoznajte umetnicu Mariju Milanković Mašu AjaJungOdlikovanje(34) Aji Jung uručen „Orden italijanske zvezde” GALERIJA FLU_cover Dve izložbe u galeriji Fakulteta likovnih umetnosti art-1905711_960_720 Smešna strana umetničkih dela · · · ·