ki
PULS GRADA · kulinarka

Oreo kokice, a što da ne! Sigurno nešto ovako niste probali. Razmislite pre nego što osudite jer svi oni koji su probali ove kokice sada samo njih jedu uz filmove.

Jeste, ljudi retko probaju slano i slatko i kokice su rezervisane za slano. Kako sad odjednom slatke kokice? Oreo keks sigurno volite, pa što ne biste probali isti na malo drugačiji način? Reći ćete zbogom svim ostalim grickalicama a i čokoladicama kada ovo probate.

Sastojci za oreo kokice:
Kokice
Kutija oreo keksa
Bela čokolada
Prstohvat soli

Priprema:

Oreo keks sameljite i jedan deo odmah odvojite za kasniju fazu pripreme. Zatim pomešajte sa kokicama koje su spremne za kokanje, dodajte prstohvat soli, i kada budu gotove pospite ih sa ostatkom mlevenog oreo keksa koji ste prethodno pomešali sa istopljenom belom čokoladom. Sačekajte 15 minuta da se sve stvrdne i servirajte ih. Prijatno i uživajte u filmu.


buki Recept: Bounty torta Rudolf i kapkejkovi Rudolf van Ven: Doktor za kapkejkove savetuje Idealna užina: Domaća bonžita od crne čokolade Idealna užina: Domaća bonžita sa crnom čokoladom recept Brownie cheesecake će vas oduševiti