21840610-40673060-00-0-1523438146-1523438371-1200-1-1523438371-650-dd4961b0d2-1523880676
U VAZDUHU · urban flash

Prema nekim istraživanjima, čak četvrtina tinejdžera priznaje da na njih više utiču poznate ličnosti nego ljudi iz njihove okoline. Iz tog razloga mnoge zvezde se trude da budu dobar primer svojim obožavaocima i iskoriste uticaj kako bi ih ohrabrili da naprave pozitivan pomak u svom životu.

U ovom tekstu ćemo se baviti njihovim savetima koji se tiču zdravog života i mršavljenja. Mnogi od njih su zbog uloga ili jednostavne želje da budu zdraviji odlučili da se pridržavaju rigoroznih dijeta i bave sportom. Evo koji su bili njihovi recepti za idealnu figuru:

1. Izbegavajte prerađenu i rafinisanu hranu

Kako bi izgledao savršeno u filmu Baywatch, Zek Efron je iz svoje ishrane u potpunosti izbacio sve neorganske i prerađene namirnice, šećer i testa. Ovakva dijeta i besomučni treninzi su ga doveli do mišićavog izgleda kojem je mogao da pozavidi i njegov kolega iz filma i bivši kečer, Dvejn Džonson.

2. Kombinujte treninge različitog intenziteta

Kim Kardašijan je nabacila višak kilograma nakon drugog porođaja. Kako bi povratila svoju prepoznatljivu figuru, ona je angažovala ličnog trenera od kojeg je dobila savet da kombinuje vežbe visokog intenziteta sa onima niskog intenziteta, a takođe joj je preporučeno da diže tegove na kraju svakog treninga. Kao što se da primetiti, Kim je pošlo za rukom da smrša, ali i da zadrži svoje neodoljive obline.

3. Recite NE alkoholnim pićima

Ovo posebno važi za muškarce koji ne mogu da žive bez piva. Pogledajte samo koliko je smršao Zek Galifijanakis kada je odlučio da prestane da pije. Poznati glumac i komičar je povodom svoje dijete izjavio: „Votka i kobasice su možda preukusni, ali su sigurno loši za vaše telo.“

4. Šećer je vaš najveći neprijatelj

Suzan Bojl je stekla popularnost 2009. nakon legendarnog nastupa u emisiji Britain’s Got Talent kada je svima pokazala raspon i lepotu svog glasa. U 55. godini joj je, nažalost, dijagnostikovan dijabetes, što ju je nateralo da iz korena promeni svoj način života i da da sve od sebe kako bi smršala. Njen recept je bio vrlo jednostavan. Naime, ona je u potpunosti izbacila šećer iz svoje ishrane, i rezultati, naravno, nisu izostali, u šta možete i sami da se uverite na uporednim fotografijama iznad.

5. Redovno vežbanje je ključ uspeha

Za ulogu u filmu Guardians of Galaxy, Kris Pret je smršao čak 27 kila! Kada su ga novinari pitali koja je tajna njegovog uspeha, on je izjavio da je redovnost vežbanja najvažnija. On je takođe dodao da je bitno da budete realistični.. „Ne očekujte da imate idealnu figuru posle mesec dana.“

page-cover Momci imitiraju porodilje na urnebesnim fotografijama shady-diamond-optical-illusion-cover Optička iluzija: Koje je boje papirni isečak u obliku romba? Srećni par Ova osobina krasi sve srećne parove Pića Šaljiva istina o pićima koja volimo · · · · · ·