24665_Reebok_FW17_Crafted_by_Fitness_KV_M_Vcover
PULS GRADA · shopping

Nakon višegodišnjeg testiranja materijala i uzoraka, kao i brojnih dizajnerskih recenzija, na tržište Srbije je dostupna Reebok linija helanki i šortseva – Crafted by Fitness.

Crafted by Fitness kolekcija predstavlja savršen prikaz uloženog vremena i posvećenosti detaljima  koji se ogledaju u novim modelima namenjenim sportistima i onima koji vole da treniraju. Liniju karakterišu LUX Tight i Epic Short, odnosno helanke i šortsevi koji idealno prianjaju uz telo. Ova linija nudi kupcima neuporedivu udobnost i pokretljivost.

REEBOK LUX helanke savršena su kombinacija stila i funkcionalnosti. Ovaj svestrani model helanki adekvatno će podržati svaki trening, bilo da je reč o dizanju tegova, trčanju ili jogi.

REEBOK EPIC šorts je napravljen od Cordura materijala, odoleva najintenzivnijim treninzima i pruža maksimalnu udobnost i prianjanje prilikom svakog treninga.

Reebok Crafted By Fitness kolekcija je dostupna Go Active radnji u TC Rajićeva u Beogradu i Đak Sport u TC BIG u Novom Sadu.

baner za akciju muzikecover Mascom: Praznična iznenađenja najbolje muzičke prodavnice u gradu science-gifts-cover 7 idealnih poklona za ljubitelje nauke LOCS_2017_Christmas_Calendar_02_RGB L’OCCITANE: Skrivena iznenađenja flame furniture 3_cover Zimski darovi iz domaće kuhinje · ·