Reebok Print Smooth
PULS GRADA · shopping

Kako izabrati adekvatne patike za trčanje jedno je od pitanja koje muči mnoge trkače, a posebno rekreativce. Imajući u vidu da je trčanje osnov svakog fitnes programa, značaj odabira patika je utoliko veći.

Upravo zbog toga je Reebok, kao globalni pionir u fitnes inovacijama, na domaćem tržištu predstavio Reebok Print Smooth patike koje su namenjene ljubiteljima trčanja koji žele prilagodljivu obuću uz moderan i upečatljiv izgled.

Dizajn đona ovog modela inspirisan je digitalnom tehnologijom mapiranja zona pritiska, a mekana pena pruža osećaj lakoće pri svakom koraku. Fokus je stavljen na fleksibilnost i udobnost prednjeg dela patike, kako bi se postigao maksimalan učinak u svim sportskim aktivnostima, uz atraktivan a opet sveden dizajn.

Print Smooth daje onu vrstu udobnosti s kojom znate da ste potpuno zaštićeni, a patika je dovoljno fleksibilna da prati izmene pravca kretanja. Ovaj model je dostupan u Đak Sport i Intersport prodajnim objektima širom zemlje.

PLU_2_cover Tri platforme za dizajniranu svakodnevicu (II deo): PEOPLE LIKE US COMMUNITY grom i kakao 4cover Tri platforme za dizajniranu svakodnevicu (I deo): Online shop GROM & KAKAO C20914_FW17_Gigi_Women_s_Campaign_Q3_Aug_KV_05_low-1_cover Reebok Club C 85 Melted metal: Gigi Hadid je deo #PerfectNever priče, čekamo i vas lindex srbija Lindex PINK kolekcija · · · · ·