Reginald D. Hunter
U VAZDUHU · urban flash

Ljubitelji humora na engleskom jeziku imaće priliku da uživaju u njegovoj skoro dvočasovnoj predstavi REGINALD D HUNTER IN EUROPE: A NIGGA RUNS THROUGH IT – koja u na StandUp Fest u dvorani Doma Sindikata dolazi u subotu, 4. oktobra 2014. u 20 časova.

Standup.rs iz Beograda i program London Calling Comedy u saradnji s Mick Perrin Worldwide i Mandy Ward Artist Management odlučili su da jesen u dvorani Doma Sindikata započnu s novom dozom vrhunskog humora na engleskom jeziku.

Nakon rasprodane turneje po Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu i Skandinaviji američki komičar s britanskom adresom Reginald D. Hunter dolazi u Beograd.

U petnaestak godina komičarske karijere Reginald je postao jedno od najupečatljivijih komičarskih imena u Velikoj Britaniji.

Životno iskustvo dečaka s američkog juga i oštar kontrast sa sadašnjim životom odraslog crnog muškarca u Britaniji, nesumnjivo su uticali na njegov humor.

Hunter je redovan gost britanske televizije i tamošnjih najpoznatijih komičarskih programa – Have I Got News For You (BBC), Live at the Apollo (BBC 1), It’s Only A Theory (BBC 4),8 Out of 10 Cats (Channel 4) …

Međunarodna politika, kulturološke razlike s obe strane bare, seks i ljubavne veze njegove su muze. Reginal je vrlo iskren, materijal mu je kontraverzan i izuzetno zabavan a nastup… dođite i uverite se sami. Zažaliti sigurno nećete.

Plaćene ubice 10 najopasnijih ubica Šta izbor alkoholnog pića govori o vama? Šta izbor alkoholnog pića govori o vama? 10 neobičnih načina da putujete 8 neobičnih načina da putujete Kim Džong-un Kim Džong-un: Bizarne fotografije lidera Severne Koreje