Remake
PULS GRADA · shopping

Neodoljivi Remake predmeti za kuću, koje ste već imali priliku da vidite, kupite i za koje sigurno znate, nastali su kao plod zajedničke avanture u koju su hrabro uskočile dve umetnice iz jedne porodice. Antea Arizanovic Mutaović, slikarka i Jovana Božović, stilistkinja i kostimograf.

Njih dve stvorile su, sada već, prepoznatljiv brend raznih predmeta za kuću – od odbačenih komada vintage porcelana kojima su udahnule novi život, preko notesa, blokčića, printova, lampi… izbor je raznolik i veliki. Uvek duhoviti, ponekad inspirativni i malkice pomereni, Remake predmeti za kuću uvek unose vedru energiju svojih stvaraoca u domove novih vlasnika.

“Šta god da je komad koji stvaramo, želja nam je da rezultat bude elegantni sudar tradicionalnog i provokativnog. Ponekad smo detinjaste i romantične, nekad smo nestašne i pomalo bezobrazne, ali gotovo uvek naš komad izmami osmeh i ulepša vam dan. I upravo o tome se i radi – parčencetu ljubavi i naših dobrih želja koje vam poklanjamo kroz svaku našu šolju, jastuk ili svesku,” kažu Antea i Jovana.

Remake prodavnica je iz Čumićevog sokačeta nedavno preseljena na novu lokaciju, u jedan od najlepših krajeva Beograda – Kosančićev venac. Šarmantni kvart dobio je divan dodatak kroz Remake prodavnicu na adresi Kneza Sime Markovića 10.

Ako vam uskoro dolaze neki gosti iz inostranstva ili iz nekog drugog grada obavezno posle obilaska Konaka knjeginje Ljubice svratite i u Remake po neki autentično beogradski suvenir ili, onako, sasvim bez razloga, poklonite nešto sebi.

Otkrijte jedinstveni svet sačinjen od porcelana, papira i lana gde ruske babuške igraju sa engleskim dendijima a stare holivudske lepotice baš vole da vam kažu nešto bezobrazno. To je nova Remake prodavnica na Kosančićevom vencu.

Bašta Market „Bašta“ sa Liona zolika Kožne torbe: Priča o Zoliki Pokloni za Dan zaljubljenih Predlozi poklona za Dan zaljubljenih Flower Company Flower Company – zaljubite se u cveće