woman_with_hands_in_hair
PULS GRADA · lepota

Uspavali ste se, žurite na posao, kosa vam je masna, ali nemate vremena za kupanje. Svima vam je poznat taj osećaj… Pronalazite šampon za suvo pranje kose, međutim, bočica je prazna. Na sreću, postoji rešenje.

Ako često koristite šampon za suvo pranje kose, te ga veoma brzo potrošite, razmislite o alternativi. Naime, jedan kozmetički proizvod ima više namena, i može vam poslužiti da za tren oka postignete željeni rezultat. Reč je o prozirnom puderu u prahu.

Kako funkcioniše: Puder u prahu osmišljen je da bi spečio prekomerno sijanje lica, zato ne čudi što se može koristiti i na kosi. Sve što je potrebno da uradite, jeste da četkom koju koristite za lice raspršite, a zatim utapkate puder u koren kose. Postupak primenite uvek kada primetite da vam je kosa masna. Tako ćete za tili čas izbeći neuredan izgled, i biti spremne za izlazak iz kuće.

Savet plus: Uvek u torbi nosite puder u prahu, da biste popravile male nesavršenosti T-zone, ili se rešile masnih vlasi. Kompaktniji je i praktičniji od šampona za suvo pranje kose, a učinak je isti.

EUC SUN (2) Eucerin: Savršena letnja nega uz poklone cover www.popsugar.com.au i www.hairstyle.guru Najbolje frizure koje će se nositi ovog leta collage Kako sa stilom nositi ukrase za kosu anti-cellulite-massage-cover Efikasno rešenje u borbi protiv celulita · · ·