Magična napoletana pizza
PULS GRADA · gastro

Povodom nedelje italijanske kuhinje, veoma zanimljiv i vrlo neobičan događaj održaće se u sredu, 22. novembra, od 19 časova u autentičnom i prijatnom ambijentu restorana Trattoria Campania.

Ovaj restoran koji pažljivo neguje originalnu kuhinju Napulja i regije Campania, po četvrti put u Beograd dovodi svetskog šampiona, ovom prilikom to je gospodin Michele Leo – aktuelni prvak sveta za kategoriju pizza napoletana.

U prisustvu gostiju iz ambasade Italije, te italijanske privredne komore, biće priređen atraktivan „pizza show“ gde ćemo biti u prilici da vidimo istinsku magiju pravljenja autentičnog testa, kao i šta se sve može uraditi sa njim. Ove bravure su zaista spektakularan doživljaj koji posetioce ostavlja bez daha i mami osmehe i aplauze, a naravno nakon nastupa gosti će biti u prilici da probaju ovdašnje magične pizze koje se spremaju po tradicionalnim recepturama i stižu iz peći na drva.

Takođe, ovo posebno veče je ujedno i najava za prvu zvaničnu školu za pizzaiole u saradnji sa „Associazione Pizzaiuoli Napoletani“ u čijem je vlasništvu Academy of Pizza.

pagecover Brendirani macaronsi Home Made: Sjajan korporativni poklon! Megle_cover Ukus vitalnosti cover U ovom japanskom restoranu možete upecati svoj budući obrok cover Omiljena hrana poznatih ličnosti · · · · ·