pjimage (88)
fotografija

Živeti znači zapitati se o ljudskoj mašti, moćima prirode, pa čak i najjednostavnijim stvarima koje nas okružuju svakog dana. A ako ponekad osetite nedostatak inspiracije, sve što treba da uradite je da pogledate oko sebe i pokušate da vidite obične stvari iz potpuno drugog ugla.

Na taj način, ne samo da ćete saznati nešto novo, već vam se možda u potpunosti otvore novi vidici i horizonti. Ma koliko vam se u trenutku činilo da je svet dosadan i da nema ničeg zanimljivog za vas, uz malo strpljenja saznaćete da nikako niste u pravu. Samo treba zadržati zdrav duh i želju za istraživanjem i otkrivanjem i sadržaj koji nikad niste ni očekivali može vas iznenaditi i pre nego što mislite.

U galeriji koju vam donosimo prikazani su retki prizori za koje verujemo da su vredni važe pažnje. Pogledajte ove neverovatne fotografije koje sigurno niste videli do sada!

Kada ovca nije šišana 6 godinaOtvori galeriju
naslovna Do sada neviđene fotografije Tokija iz 1970-ih „1 od 5 miliona“ Protesti „1 od 5 miliona“ na fotografijama Dragoljuba Zamurovića 1 Naslovna fotografija - Jesen, Ajfelova kula, Pariz, foto Anđela Petrović Zvezde su rođene: Sjajne fotografije studenata sa prve godine fakulteta Photographer-travels-to-the-past-and-with-the-help-of-Photoshop-takes-incredible-selfies-with-celebrities-5cc4d6303c4c8__880 Ona putuje kroz vreme i pravi selfije sa velikanima ·