page-poznati
U VAZDUHU · pop trash

Na popularnom Instagram profilu pod nazivom Velvet Coke mogu se videti fotografije poznatih ličnosti u malo drugačijem izdanju.

Za razliku od glamuroznih slika velikih zvezda na kakve smo navikli, ovde su poznati prikazani u svakodnevnim situacijama pa tako možemo videti Meril Strip dok se vozi metroom, princezu Dajanu sa decom u Diznilendu i Ejmi Vajnhaus kao tinejdžerku u Parizu.

Osim njihovih, tu su između ostalih i retko viđene fotografije Leonarda DiKaprija, Odri Hepbern i Hita Ledžera. Vratite se koju dekadu nazad pregledom ovih interesantnih fotografija poznatih ličnosti, a ako vam naš izbor u galeriji nije dovoljan, skoknite do Velvet Coke Instagram profila gde se svakodnevno objavljuju nove retke slike velikih zvezda.

Ejmi Vajnhaus u Parizu, kraj '90-ihOtvori galeriju
collage Kako nas zaista vide robni proizvođači zabranjen 7 poznatih ličnosti koje ne mogu da kroče u određene zemlje sveta emilia-clarke-making-stock-photos-2-5b0801c2e058b__700 Emilija Klark je pronašla novi životni poziv royal-wedding-a-bad-lip-reading-is-here-and-theres-a-golden-unicycle-up-for-grabs-people Parodija kraljevskog venčanja · · ·