BeFunky-collage (12)
PULS GRADA · stilistika

Imajući u vidu konačni dolazak proleća i lepšeg vremena, jasno je zašto ovih dana intenzivno razmišljamo o odevnim kombinacijama za dane pred nama. Ponuda u high street brendovima često je prilično nemaštovita i jednolična, te ako niste pobornik trendova, dobra vest je da inspiraciju uvek možete pronaći u garderoberima svojih mama i baka, ali i na retro fotografijama poznatih dama.

Ima li lepše kombinacije od mangupske košulje muškog kroja i klasičnog džinsa? Mnoge dame od stila znaju da je upravo ovaj spoj siguran izbor gotovo u svim prilikama, naročito kada ne znate šta da obučete. Dovoljno ležerna i udobna, a sa druge strane vrlo ženstvena i šik, ova kombinacija odličan je izbor kako za posao, tako i za ležernu šetnju, ali i neformalniji večernji izlazak. Tokom dana je stilizujte mokasinama, ili ravnim kožnim papučama i neobičnom torbom, a za veče birajte visoke potpetice, atraktivne minđuše i crveni ruž, i spremne ste za tili čas.

Mogućnosti za kombinovanje i stilizovanje su brojne, te kroj i boju džinsa i košulje prilagodite svojoj građi, stilu i tenu, a za više inspiracije prelistajte našu galeriju i pogledajte kako su ovaj neodoljivi match svojevremeno nosile princeza Dajana, Sindi Kraford, Dženifer Aniston i druge dame sa svetske javne scene.

Princeza DajanaOtvori galeriju

 

BeFunky-collage (3) Ovo odelo je sve što vam treba ovog leta BeFunky-collage (17) 30 neodoljivih kombinacija za svaki dan aprila cover www.popsugar.com Drage ljubiteljke cipela – ovo su najbolje letnje sandale BeFunky-collage (7) 30 asesoara koje svaka devojka treba da poseduje pre tridesete · · · · ·