Dani igre
U VAZDUHU · nagradne igre

Treći put zaredom u okviru filmskog festivala „Dani igre“, koji se održava u periodu od 27. do 31. januara u organizaciji Beogradskog festivala igre, Jugoslovenske kinoteke i kompanije Vip mobile, beogradska publika imaće priliku da uživa u nekim od višestruko nagrađivanih dokumentarnih i igranih ostvarenja na velikom platnu.

Među brojnim dokumentarnim ostvarenjima koji će biti prikazani na festivalu je i „Načo Duato: Igraj igru“, film koji beleži oproštajnu Duatovu turneju iz jula 2010. godine. Ovo je priča o igraču, koreografu i umetničkom direktoru koji se nakon dvadeset uspešnih godina povlači sa čela Nacionalne plesne kompanije iz Madrida kako bi postao glavnokomandujući Baleta Teatra Mihajlovski iz Sankt Peterburga. .

Kompanija Vip mobile obezbediće 3×2 karte za projekciju ovog filma, koji je na programu 31. januara u 20:30 časova. Da biste ušli u konkurenciju za ovu lepu nagradu, potrebno je da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete ko vam je omiljeni moderni plesač/ica ili baletski igrač/ica.

Knjigodarivanje Božićno knjigodarivanje: Nek Nova godina počne s knjigama Ultra Nova godina Vodimo vas na novogodišnju predstavu “Ultra Nova Godina” Lisca Lisca iznenađenja za dame: Delimo poklone Silan Novi Silan Soft & Oils: Delimo poklon pakete čitaocima ·