Ariel 3 u 1 modna revija
U VAZDUHU · nagradne igre

Ariel je predstavio nove Ariel 3 u 1 kapsule spektakularnom modnom revijom tri popularna modna kreatora Verice Rakočević, Ines Janković i Boška Jakovljevića. Oni su svojim modelima istakli glavne prednosti novog Ariela – besprekornu čistoću, očuvanje boja i održavanje beline odeće.

Nedavno istraživanje pokazalo je da skoro svaki drugi čovek (46%) smatra da je pranje odeće dosadno, 45% kaže da je za obavljanje ovog posla potrebno izdvojiti dosta vremena, dok je svaki treći ispitanik ovog istraživanja (35%) izrazio mržnju prema ovom kućnom poslu.
Savremene inovacije pomerile su pranje veša na sasvim novi nivo. Vreme je da se ponovo osvrnemo na to kako peremo našu odeću i da se pridružimo revoluciji pranja odeće i učinimo ovu rutinu praktičnom, lakom i pre svega jednostavnom – uz Ariel 3 u 1 kapsule.

Ariel 3 u 1 kapsule nude vrhunsku udobnost u savršenom balansu sa naprednom tehnlogijom. Jednostavne su za upotrebu i ne prave nered zahvaljujući koncentrovanoj formuli koja se postavlja direktno u bubanj. Težeći pojednostavljivanju života ljudi, Ariel kapsule pružaju odlične rezultate uz minimalan napor – što omogućava korisnicima da svoje vreme provedu onako kako oni žele.

Ariel kapsule predstavljaju budućnost pranja odeće

Gotovo svi potrošači (96%) koji su isprobali Ariel kapsule, smatraju da je to najbolji i najlakši način pranja odeće! Uz Ariel 3 u 1 kapsule ocenjeno je da odeća izgleda kao nova (78%), 76% korisnika smatraju da Ariel održava boje odeće živopisnim, dok je 92% onih koji ceo proces pranja odeće uz Ariel smatraju prijatnim, a 93% i jednostavnim. 73% korisnika Ariel 3 u 1 kapsula nalazi više zadovoljstva u pranju odeće nego prosečni korisnici drugih deterdženata (65%).

Nove Ariel 3 u 1 kapsule sadrže poboljšan, nov i brzo rastapajući sadržaj, osiguravajući da sastojci sve tri komore ostanu odvojeni sve dok se ne aktiviraju u pranju kako bi pružili maksimalnu moć čišćenja.

Tri osnovna benefita koje pružaju Ariel kapsule su:

1. Besprekorna čistoća: Koncentrovani deterdžent u kapsuli, ima odlične performanse čak i na teškim mrljama i prljavštini.

2. Štiti boje: Pomaže da boja vaše odeće ostane kao nova, pročišćava tkanine i uklanja tragove prljavštine.

3. Zadržite belinu svoje odeće: Poboljšajte belinu svoje odeće sa samo jednim pranjem i novim sastojcima koji pospešuju izbeljivanje sa svakom kapsulom.

Pridružite se trendu! Isprobajte Ariel 3 u 1 kapsule još danas i započnite revoluciju u pranju odeće.

Marissimo cela linija MARISSIMO: Prirodna nega za nos i grlo Schwarzkopf proslavlja 120 godina profesionalne nege kose-cover Schwarzkopf proslavlja 120. rođendan i nagrađuje vas Barnangenkozmetika Švedski kozmetički brend „Barnängen” je stigao u Srbiju NYX maskara WORTH THE HYPE maskara: Zaboravite na veštačke trepavice! · · · · · ·