patike
U VAZDUHU · tech/web

Ne znate da igrate? Redovono gazite partnera/partnerku ili izvodite neke pokrete za koje nemate pojma šta su osim što svi vide da nisu u ritmu ni najmanje. Ali, ima rešenje za sve one sa dve leve noge.

Malo je vremena ostalo do Beogradskog festivala igre, ako već niste profesionalac, ne znači da ne možete biti najbolji amater. U slučaju da vas zanima da budete spretni i okretni, ovo je proizvod kao izmišljen za vas! Stvorene su pametne cipele za ples Rhythm koje će nespretne plesače učiniti velemajstorima na podijumu. U budućnosti niko neće imati izgovor da ne ume da igra. Rhythm je digitalni učitelj plesa, i pomaže da se plesni koraci savladaju brže i bolje nego ikada pre. Senzori omogućavaju da se noga uputi gde treba, takođe je tu i mobilna aplikacija koja pomaže da se ukaže na greške, koja upućuje savete i slično.

Ako plesač ponavalja iste greške, aplikacija na to ukazuje igraču i predlaže kako da ih otkloni. Korisnik može da prati i svoj napredak, da se upoređuje sa drugim korisnicima, čak i da ih izazove na plesni dvoboj.
Cipele su dizajnirane kako za plesače početnike tako i za one koji su iskusni i pomoću njih se mogu naučiti različiti stilovi plesa, džez, salsa, hip-hop…

Rhythm, pametne plesne cipeleOtvori galeriju
Q style Novi Samsung televizori predstavljeni u pariskom Luvru Huawei Watch 2 Razglednica iz Barse yt YouTube u brojkama: Milijardu sati pregleda dnevno kanye Women Interrupted: Aplikacija koja pokazuje koliko muškarac tokom razgovora prekida ženu · ·