Rihanna ima novu Fenty kolekciju za brend Puma
PULS GRADA · moda

Rihanna se ne odmara. Nakon što je nedavno predstavila svoju kolekciju sportske odeće i obuće Fenty X Puma, napravila je pravu „šoping groznicu“ zbog novih Puma papuča koje su ukrašene perjem i krznom.

Za Fenty je nedavno objavila i kolekciju seksi čarapa i dokolenica za koje tvrdi da su namenjene isključivo devojkama sa stavom!

Čini se da sve što dotakne, Rihanna pretvara u zlato. Njena nova kolekcija papuča i čarapa za brend Puma, pod nazivom Slide by Fenty izazvala je pravu euforiju i rasprodata je brže nego njene karte za koncert (iako je cena slična, oko 80 dolara).

Osim papuča napravljenih u tri boje – crna, ružičasta i bela, Rihanna je predstavila i kolekciju unikatnih čarapa, nastalih u njenoj kompaniji Fenty. Prema rečima slavne pevačice ova, treća kolekcija, namenjena je devojkama koje znaju šta žele, baš kao i sama Rihanna. Kombinacija je takva da se ukrštaju sportski i robusan stil sa laganim i elegantnim materijalima. Prolećna kolekcija ima 19 vrsta čarapa – od onih sportskih do čipkanih, samolepljivih i onih bez stopala. Kombinacija čarapa i neobičnih novih Puma papuča može vam izgledati neobično, ali nema bolje osobe da postavi novi trend od slavne Rihanne.

Rihanna ima novu Fenty kolekciju za brend PumaOtvori galeriju
Clarks Christopher Raeburn dizajnira za Clarks cover Kraljevski kofer: Kako je Kate Middleton izgledala na turneji po Indiji i Butanu Revija Chanel za jesen Chanel za jesen 2016 – spremno za nošenje Neveste u 2017. Trendovi za neveste koje će se udavati 2017. · · · · ·