Rihanna pliva sa ajkulama
U VAZDUHU · urban flash

Kako bi propisno obeležili mali jubilej – 40. godina od snimanja filma „Jaws“ ekipa magazina Harper’s Bazaar i Rihanna odlučili su se za specifičan foto sešn. Atraktivna pevačica je do sada verovatno radila mnoge uzbudljive stvari, ali kupanje sa ajkulama još uvek se nije našlo u njenoj agendi, pa je sa oduševljenjem prihvatila ideju ovog modnog magazina.

Na fotografijama pevačica izgleda zaista impresivno, na momente kao veći predator od velike ajkule koja pliva u blizini. Kada se davne 1975. u režiji Stevena Spielberga pojavio film Jaws (Ajkula) niko nije verovao da će to biti jedan od prvih „letnjih“ blokbastera. Iako je sa mukom završeno snimanje, i film je probio sve rokove – kako budžetske tako i one koji se tiču postprodukcije na kraju se ispostavilo da je svakaka muka vredela i tvorcima filma donela više nego dobru zaradu. Pojedini teoretičari filma tvrde da tajna leži u veoma složenom filmskom jezgru, koje iza maske obične triler priče hičkokovskog tipa skriva poruke o aferi Votergejt, industrijalizaciji, potrošačkom društvu i drugo.

U tom slučaju ostaje nam nejasno gde je veza između pop dive Rihanne i kritike popularne kulture? Ko zna, možda se zagubila u mračnim čeljustima!

Rihanna u sjajnom crvenom kupaćem kostimuOtvori galeriju
Dečije ilustracije Dečije slike sa interneta kao simpatične ilustracije Domaći lekovi koji deluju Domaći lekovi koji deluju Kataklizma svetskih razmera Slike kataklizme: Ovako će izgledati svet u budućnosti #Heel Concept #HeelConcept: Novi trend na Instagramu · ·