pjimage - 2019-06-30T222548.081
U VAZDUHU · pop trash

Samo zato što ste u srodstvu sa nekim, to ne znači nužno da morate i da ih volite i sa njima imate idiličan odnos. Najbolji primer za to su poznate ličnosti koje su veliki rivali sa svojim rođacima, takođe poznatim ličnostima.

Evo o kome je reč:

1. Sestre Bolen

Ovo kraljevsko rivalstvo jedno je od onih koje se prepričava kroz istoriju i koje je imalo sve odlike moderne drame. Sestre Marija i Ana Bolen su se posvađale zbog Henrija VIII, kada je britanski kralj prvo uzeo Mariju za svoju ljubavnicu, ali je kasnije ostavio da bi se oženio Anom. Uprkos činjenici da je Ana trijumfovala nad sestrom i postala karljica, ona je zapravo izvukla deblji kraj jer joj je muž kasnije odrubio glavu…

2. Sestre Vilijams

Teniske legende Venus i Serena Vilijams su veoma jake u dublu protiv drugih protivnica, ali su veliki rivali kada igraju jedna protiv druge. One se inače dobro slažu van terena, ali na turnirima su ljute rivalke.

3. Kain i Avelj

Kain i Avelj bili su sinovi Adama i Eve, ali nisu baš videli novi svet na isti način. U Bibliji, Kain (prvorođeni) ubija svog brata Avelja kada je Gospod favorizovao Aveljevu a ne Kainovu žrtvu.

4. Sestre Endruz

Lavern, Maksin i Peti bile su rođene sestre i trio koji je činio popularnu muzičku grupu ’40-ih i ’50-ih godina prošloga veka, ali nisu razgovarale jedna sa drugom. Kasnije se Peti čak pridružila drugoj grupi, a da nije rekla sestrama.

5. Oejzis

Braća i članovi benda Oasis, Lijam i Noel Galager poznati su po svojim okršajima na Twitter-u, kao i fizičkim i pravnim okršajima. Bend se raspao još 1994, ali se rivalstvo još uvek nije okončalo…

5. Puma i Adidas

Dvadesetih godina prošlog veka, nemačka braća Adolf i Rudolf Dasler zajedno su stvorili kompaniju za cipele u vešernici svoje majke. Kako je posao buknuo, tako je i napetost između njih. Drugi svetski rat ih je zvanično podelio, a Adolf je pokrenuo Adidas, dok je Rudolf stvorio Pumu.

6. Olivija i Džoan Fontejn

Olivija de Hevilend i Džoan Fontejn bile su dobitnice Oskara i imale zavidne filmske karijere tokom tridesetih i četrdesetih godina. Očigledno, njihovi sukobi i svađe počele su još u detinjstvu kada su se nadmetale za pažnju svoje majke. Kasnije su nastavile da se nadmeću za muškarce, filmske uloge, pa čak i za Oskara. Nisu razgovarale čitavih 30 godina.

7. Erik i Džulija Roberts

Svi znaju glumicu Emu Roberts i njenu slavnu tetku Džuliju, ali da li ste znali za Erika Robertsa? On je Emin otac, a Džulija je njegovoj bivšoj ženi pomogla da dobije starateljstvo nad Emom, zbog čega njih dvoje od tada ne govore.

pjimage - 2019-06-19T121507.188 Glumci i njihovi dubleri: Sličnost je neverovatna pjimage - 2019-06-13T231219.354 Poznate ličnosti i njihovi Dizni dvojnici pjimage - 2019-06-12T225053.323 Da li ih prepoznajete: Ove poznate ličnosti su drastično promenile izgled pjimage - 2019-06-20T082028.739 Najlepše poznate trudnice · · ·