hbz-reese-witherspoon-best-looks-00-index-1553105865
PULS GRADA · moda

Riz Viterspun je karijeru profesionalne glumice započela još kao tinejdžerka davne 1991. u filmu „Čovek na mesecu“. U međuvremenu je bila zvezda filmskih hitova kao što su „Pravna plavuša“, „Hod po ivici“ i „Divljina“, a poslednjih nekoliko godina je gledamo u izuzetno popularnoj seriji „Nevine laži“ u produkciji televizije HBO. Za sve to vreme nas je impresionirala svojom glumom i šarmirala svojom pojavom, a uvek smo obraćali pažnju i na njen modni stil.

U svojim elegantnim odevnim kombinacijama na crvenom tepihu, Riz je uvek izgledala ženstveno. Ona je jedna od retkih glumica koja praktično nijednom nije napravila modni promašaj. Ako volite jednostavan, ali i efektan stil oblačenja, Riz Viterspun bi trebalo da vam bude modni uzor.

Ona je pre nekoliko nedelja (22. marta) napunila 43. godine pa vam u tu čast predstavljamo njene najbolje modne momente sa crvenog tepiha tokom skoro tri decenije karijere u Holivudu.

Riz Viterspun 1991.Otvori galeriju
BeFunky-collage 45. Perwoll Fashion Week otvara revija Igora Todorovića page-cover-polaroidi Polaroidi supermodela iz vremena kada nisu bili poznati DOM-Fb-Event-Cover-1x Perwoll Fashion Week: Dan održive mode 5 Kolekcijom „Forever Young“ Bata Spasojević još jednom ostavlja publiku bez daha · · · · ·