SHOC_RJ_0228_0010-RT_preview
KULTURA · film/TV

Novi dokumentarac, koji potpisuje produkcijska kuća „AMC Networks”, omogućiće vam da zavirite u čudesni svet stripova kroz koji će vas voditi Robert Kirkman, američki pisac stripova, najpoznatiji kao autor serija „The Waking Dead” i Invincible”.

„Moja ljubav prema svetu stripova ne poznaje granice”, kaže Kirkman. To je univerzum neverovatnih priča koje već decenijama, u potpunosti upravljaju pop kulturom. Mogućnost da istražim skrivene kutke i pukotine ovog sveta, dopustio mi je da otkrijem tajne koje nisam ni mogao da naslutim. Bilo je mi je zaista veliko zadovoljstvo da smestim sve te detalje u serije i bio sam oduševljen što konačno to mogu da podelim sa svetom.

Robert Kirkman’s Secret History of Comics potpisuju Robert Kirkman i David Alpert (The Walking DeadFear the Walking Dead”), Brajan i Šon Furst (Daybreakers, Dice), Daniel Jangi (Saving Face, Being Evel) i Rori Karpf (The Book of Manning,” “Dale).

Emisija će biti emitovana u subotu, 24. februara u 14:00 na AMC kanalu.

eva_cover Filmovi sa Berlinala koje ćemo gledati na 46. FEST-u Skyscrapers Skyscraper: Nova akcija sa Dvejnom Džonsonom Pećinci Animirani film „Pećinci“ od sutra u svim bioskopima banditi2-cover Predstavljamo vam nacionalnu takmičarsku selekciju 46. FEST-a: Srpski film · · ·