batman-robert
KULTURA · film/TV

U narednom superherojskom filmu „Betmen“ studija Warner Bros, ulogu „mračnog viteza“ će po svemu sudeći tumačiti Robert Patinson, zvezda filmskog serijala „Sumrak“. Pre njega je slavnog stripovskog junaka glumio Ben Aflek, ali je on početkom godine odlučio da ovu ulogu prepusti nekom drugom.

Informaciju o novoj zvezdi DC filmskog univerzuma je prvo objavio magazin Variety, ali se još uvek nisu pojavile zvanične potvrde iz studija Warner Bros. U užem izboru je navodno još i Nikolas Holt, koga trenutno gledamo u bioskopu u filmu Tolkin o slavnom piscu Gospodara prstenova.

Ipak, neimenovani izvor je magazinu US Weekly rekao da će Patinson gotovo sigurno dobiti prestižnu ulogu, čime će on postati šesti filmski Betmen i najmlađi glumac koji je imao čast da igra ovog superheroja.

Ben Aflek je inače trebalo da režira naredni film Betmen, ali će se iza kamere ipak naći Met Rivs, poznat po svom filmu Zora planete majmuna (2014) i njegovom nastavku Planeta majmuna: Rat (2017).

Betmen će se snimati krajem ove i početkom sledeće godine, a u bioskope stiže tek 21. juna 2021.

rev-1-PDP-TRL-2153_High_Res_JPEG Pokemon detektiv Pikaču je pravi film za ovaj vikend BeFunky-collage Filmske i televizijske uloge Mihaila Miše Janketića – jedan moguć izbor screen-shot-2019-05-15-at-3.22.53-pm Sve što znamo o novoj sezoni serije „Black Mirror“ trailer-for-disneys-maleficent-mistress-of-evil-social Andželina Džoli je ponovo Grdana u drugom delu Diznijeve bajke · · ·