Robert-Pattinson-Lost-City-Of-Z 2
KULTURA · film/TV

Miljenik ženske publike, Robert Patinson, obreo se u najzahtevnijoj ulozi u svojoj karijeri. Ovaj put Patinson vas vodi u „Izgubljeni grad Z“. Film je avanturistički spektakl koji dugo niste imali prilike da vidite u bioskopima, a pored Roberta Patinsona u filmu igra i sjajna Sijena Miler.

Britanski arheolog Persi Favset je 1925. godine krenuo u istraživanje amazonske prašume kako bi pronašao antičku civilizaciju, i otkrio jedno od najvažnijih drevnih istorijskih mesta. Evropljani su vekovima verovali da džungla krije kraljevstvo El Dorada. Istraživači su najčešće umirali od gladi i bolesti ili su ih ubili Indijanci, i tako ostavili čovečanstvo u uverenju da je Amazon stvarno nenaseljen. Favset se godinama pripremao za taj put. Grad Z, navodni El Dorado, opsesija je mnogih istraživača, arheologa i pustolova. No, svaka ekspedicija koja je pokušala da ga pronađe okončala je katastrofom.

Izgubljeni grad Z u bioskope stiže sutra, 20. aprila, u distribuciji Blitz Filma.

"Star Wars: The Last Jedi" Stigao je prvi trejler za „Star Wars: The Last Jedi“ maxresdefaultcover Zaljubljeni na filmu i u stvarnom životu Bioskopi u aprilu Idemo u bioskop: 4 filma koja vredi pogledati na velikom platnu DTC_J40-256 Omar Si u novoj porodičnoj komediji · · · ·