Rock Heads - nova vrsta umetnosti
fotografija

Termin veliki fan poznat je svima koji sa naročitim uživanjem I pasijom prate rad raznih ili samo jednog benda. Neki od njih sakupljaju ploče, neki plakate, ali čini se da među obožavateljima ima mnogo onih koji smatraju da bi potpuna posvećenost bila da umesto glave imaju simbol benda, kao ponosan i zaštitni znak, ili omiljeni album, a zahvaljujući dvojici umetnika sa šarmantnim smislom za humor, u prilici smo da vidimo kako bi tako nešto i izgledalo.

Rock Heads je fotografska serija autora Ludovica Ismaela iz Pariza, koja se temelji na pet r’n’r bendova koje reprezentuju modeli s modifikovanim glavama.

Tri od njih su prilično jednostavna, i lagano biste mogli da razrešite ovaj muzički rebus, međutim, druga dva nisu sasvim laka, ali ni jedan od modela ne predstavlja bend Talking Heads!

RadioheadOtvori galeriju
Brazil Neverovatno drveće sveta Peter Stewart Peter Stewart: Dramatične fotografije nebodera Hongkonga Da li izumiruća plemena imaju isti tretman kao manekenke? Da li su članovi plemena isto što i manekenke? Naši mezimci i njihovi ljubimci Ta slatka i nestašna stvorenja · · ·