pećina
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Angelo Mastropietro je moderni pećinski čovek. Zašto? Živi u pećini staroj 700 godina. Ali ne onako kako vi mislite. Njegov stan, odnosno stan-pećina je toliko luksuzan da bi mu pozavideli i oni koji imaju najluksuznije vile.

Angelo Mastropietro je preuredio pećinu u sjajan stan, prvenstveno da bi se izolovao od gradske buke. Njegova pećina nosi ime Rock House Retreat i to je prva stambena pećina u Britaniji u 21. veku. Spoj je starog i novog, što je i logično, s obzirom na to da je to da je u pitanju luksuzna pećina za stanovanje. Ovaj prostor je opremljen rustikalnim elementima, i jedan od primera je peć na drva. Ali, isto tako postoji i električni šporet, kao i tropski tuš.

U blizini ove neobične pećine su istorijski gradovi Bewdley i Wyre Forest i nekoliko hektara netaknute šume. Rock House Retreat definitivno nudi najbolje od oba sveta. Ne bi čudilo da postane moderno živeti po pećinama. Na izvestan način samo bismo se vratili korenima, zar ne?

landscape-1490820951-hbz-novak-djokovic-miami-home-00-index Kako izgleda novi Noletov stan u luksuznoj zgradi ja-soon-kim-botanical-arrangements-1_cover Vizuelni zen: Prelepi biljni aranžmani njujork Big Bend: Najviša zgrada na svetu biće ponovo u Njujorku japan Da li znate šta je kotatsu? · · ·