Bizarni bendovi
U VAZDUHU · urban flash

Fotografija koju vidite jeste naslovnica poznatog heavy metal benda Manowar. Dakle, niti je šala, niti je svojevremeno kada je album objavljen delo ovih momaka razumeo kao šalu, ili delo autoironije. Iako nikada nisu postigli komercijalni uspeh u SAD-u, Manowar je održao snažan kult i veliki broj fanova u Evropi, Australiji, pa čak i Južnoj Americi. A evo još nekih bendova koji se nisu šalili kada su ovakve stvari publikovali…

1. Stryper

Glam metal band osnovan davne 1983. a među onima koji su pamtili neverovatne podatke vezano za ovaj bend ostala je i priča da su želeli da, kao hrišćanski hevi metal bend, postanu mejnstrim. Nakon čitave decenije pauze, bend se ponovo vratio na scenu 2003. od koje opet sviraju!

2. Black Death

Smatraju se prvim bendom sastavljenim isključivo od Afroamerikanaca, koji sviraju heavy metal. A koliko ozbiljno su doživeli svoju ulogu na muzičkoj sceni, neka vam kažu njihova lica.

3. Birgits

Da smeha i neobičnih modnih tendencija nema samo među fanovima i tvorcima „teškog zvuka“ potvrđuje bend iz Švedske. Izgledaju kao da prodaju listiće tombole u domovima za stara lica, a kakvi su kad zapevaju – ko to zna!

4. Childs Play

Oni su ružičasti i veoma veseli, i dok vi mislite da mi govorimo o nekoj od dečjih omiljenih igračaka, mi mislimo na ovaj nesrećni bend. Kostimi zaista ne obećavaju neku zabavu!

5. Max Webster

Bend je osnovan u Kanadi 1973. godine i bio je prilično popularan na domaćoj sceni, dok svetska karijera nikako nije pošla za rukom njegovim akterima. Da li to ima ikakve veze sa stilom, ili jednostavno nisu bili dobar hard rock bend ostaje nam da nagađamo!

6. Menudo

Možete da se smejete i tiho i glasno, ali u ovom bendu je svoju karijeru započeo čuveni Ricky Martin. Tokom druge polovine ’70-ih ovo je bio veoma popularan boj-bend u Latinskoj Americi.

7. Oasis

Nije onaj za koji ste sigurno čuli, ali možda je trebalo da braća Liam i Noel Gallagher pođu utabanim stopama animal printa i brilijantina…

Drage mame nemojte lagati svoju decu Roditelji na poligrafu: Želite da saznate najveće tajne vaše mame? Zabava ne poznaje starosna ograničenja Dobra zabava ne poznaje godine Modle za špagete Da ne preterate sa obrocima – merica za testeninu airbnb-floating-house-river-thames-london-designboom-01-818x545 Air Bnb: Kuća na vodi u Londonu · · ·