zvučnici
U VAZDUHU · tech/web

Koliko je tehnologija napredovala vidi se i po tome što je audio oprema zaista doživela nekoliko značajnih promena. Portabl zvučnici više i nisu neka novina, ali je savršeno što postoje pošto sad akvalitetan zvuk nije ogranicen samo na mesto gde je utičnica i uređaj sa kog se pušta, već se dobar zvuk daleko čuje.

Jedan od takvih je Rockit Logs koji se može pohvaliti jedinstvenim izgledom. Svaki ručnik je napravljen ručno i razlikuju se međusobno. Rockit Logs je prenosni zvuččnik koji potpisuje bivši fudbaler Jay DeMerit, i on pravi zvučnike od rezonantnog drveta (bor, javor) koje ima izvanredne akustične osobine. I još zvučnici mirišu na prirodu.

Na Kickstarteru pogledajte više o ovom projektu. A u galeriji pogledajte kako izgledaju zvučnici koji su zaista zanimljivog izgleda, kažu da se odlično čuje muzika sa njih, a i da lepo mirišu, na drvo od kog su stvoreni.

Rockit Logs Otvori galeriju
Telenor botanički izazov Aplikacija koja vam omogućava da upoznate biljni svet screen-shot-2017-08-17-at-1-13-00-pmcover Google Earth: Zavirite u domove širom sveta sa poznatom aplikacijom Honor 9 Honor 9: Razmišljanje o inspiraciji LG Q6 LG Q6 stigao u Srbiju · · ·