Delta City
PULS GRADA · shopping

Jedanaesti Delta City rođendan donosi nam fantastične popuste i sjajan provod! I ovog novembra, Delta City širom otvara vrata svojim vernim posetiocima. Od 2. do 4. novembra preko 100 brendova oboriće svoje cene i do 50%, ali to nije sve! Slavljenički duh koji tradicionalno isijava svakog Delta City rođendana, ove godine nam donosi i seriju zabavnih sadržaja.

Proslava počinje u petak, 2. novembra, tradicionalnim dečjim maskenbalom, na kom će najmlađi biti u mogućnosti da maštovitim kostimima pokažu svu svoju kreativnost. Narednog dana, stavljamo povisilice na rođendansku zabavu – u subotu 3. novembra od 18 časova organizuje se takmičenje u pevanju, a svi takmičari će imati priliku i da kao manekeni prošetaju neke od brendova iz Delta City-ja. Najbolji izvođači biće nagrađeni Delta City poklon karticama.

U nedelju, 4. novembra provod se nastavlja uz celodnevni DJ nastup, pa će šoping zabava do samog kraja rođendanske proslave biti u jakom ritmu!

Čekamo vas na dobro poznatom mestu da uz neverovatne popuste zajedno proslavimo još jedan Delta City rođendan!

S poštovanjem,

Delta City


OB-06-bilbordi-5x2.5 Metro robne marke: Visok kvalitet proizvoda lamparas-harry-potter-1536137362 Hari Poter lampe koje ćete odmah poželeti da kupite PR - Oktobar - Z KOOZMETIK: Dezodorans Z MANGO Reciklirana vuna i prirodni materijali u novoj Mango kolekciji · · · ·