selfi
U VAZDUHU · društvene mreže

Verovatno se nije odavno raspravljalo o nekom fenomenu kao o selfiju. Da li je to znak narcizma, nekog drugog poremećaja ličnosti, da li problem imaju oni koji ne vole sebe pa im smetaju tuđi selfiji? A šta mislite o roditeljima koji imitiraju selfije svoje dece?

Jasno je, sve više živimo u onlajn svetu. I taj svet ima svoje načine funkcionisanja. Sada je dostupno da svako svakom ostavi komentar, svako svakog pomene, izvređa, nije potreban neki poseban povod. Sve je javno, živimo javnim životima. Ne razlikuje se to mnogo od vremena naših roditelja, samo je drugačija forma. I njima su stranci dobacivali na ulici, pokretali su tuče, vređali su jedni druge, išli su na mesta gde mogu biti viđeni, a to sve isto rade njihova deca samo onlajn.

Činjenica je da kada nešto postavite na Internet to ostaje tu zauvek. I dostupno je svima. I vašoj tetki i onom ko vas progoni i vašoj mami, i to je ono što možda najviše smeta. Pogotovo roditeljima koji misle da njihova deca preteruju jer ne razumeju svet u kom žive. Stoga, pojave da roditelji oponašaju selfije svoje dece nisu retke. Nekada su nas roditelji „blamirali“ tako što bi nešto rekli pred našim drugarima, danas to rade onlajn. U galeriji možete videti kako izgleda kada roditelji oponašaju selfije svoje dece.

Roditelji koji oponašaju selfije svoje deceOtvori galeriju
poi Čovek i pas oponašaju poznate filmske scene zu Jedan Instagram nalog koji nije ono što se čini uo Zašto srećni parovi ne „dele“ svoju ljubav po društvenim mrežama tor Norvežanin koji izgleda kao bog Tor