Drage mame nemojte lagati svoju decu
U VAZDUHU · urban flash

Priznajte, ima mnogo stvari koje ste uradili i voleli biste da vaša majka nikada ne sazna za njih. Recimo da niste previše ponosni. Postoje stvari koje je bolje i sigurnije prećutati, ali šta biste rekli, ako vaša majka deli ovo mišljenje i ako zaista misli da je pametnije da sa vama ne podeli priču o tome koliko puta je probala marihuanu, ili kakva je sve seksualna iskustva imala, dok sreću nije pronašla sa vašim ocem!

Možda nije najbolji način da se sa najbližima otvoreno razgovara, ali je verovatno najdelotvorniji, jer vas zanima istina, a da ne biste ulazili u mogućnost da vas roditelj laže, baš kao što vi lažete njega, detektor laži je odlično rešenje! Mladići i devojke rešili su da se za praznik u svetu poznat i kao Mother’s Day, umesto u poslastičarnicu ili na večeru sa svojom majkom zapute na mesto gde će njihov razgovor biti sniman, a njegova istinitost proveravana.

Kao što ćete u videu imati priliku da vidite neke su majke na snimanje došle prilično uzdržane strahujući kako bi sve to moglo da izgleda, ili da se završi, ali kako je vreme prolazilo one su se opustile i uživale u istinama i pokušajima da ih sakriju. Ne brinite, deca su bila duhovita, ali kao i obično vrlo radoznala. A da li su pitali i ono što biste možda samo vi pitali svoje roditelje – ostaje vam da pogledate!

Zabava ne poznaje starosna ograničenja Dobra zabava ne poznaje godine Modle za špagete Da ne preterate sa obrocima – merica za testeninu airbnb-floating-house-river-thames-london-designboom-01-818x545 Air Bnb: Kuća na vodi u Londonu Uputstvo za korišćenje fotoaparata Tetovirana uputstva · · ·