bebe naslovna
U VAZDUHU · društvene mreže

Sve bebe su simpatične na svoj način i sve donose sreću roditeljima odmah pri prvom susretu. Ipak ima i onih susreta gde su rezultati potpuno neočekivani po roditelje koji, gledajući svoju bebu, mogu da pomisle da je ipak došlo do neke greške.

Nije retkost da nas pojedina deca iznenade svojim zrelim ponašanjem i dobiju titulu starmalih. Ali, možete li zamisliti iznenađenje roditelja beba koje deluju kao da su preskočile dobar deo životnog ciklusa i već ostvarile pravo na penziju? Šalu na stranu, na fotografijama u našoj galeriji uverićete se da se sa ovim medenjacima priroda definitivno malko poigrala, posebno kada je reč o crtama lica ove novorođenčadi. Njihovi roditelji su u svemu ovome našli prostora da se našale sa svojim najmilijim i naprave ove interesantne fotografije.

Bebe ili starci?Otvori galeriju
page-iphone Smešne reakcije tviteraša na predstavljanje novog iPhone-a page-momoa Evo zašto volimo Instagram Džejsona Momoe tramp naslovna Novi internet trend – pingvini umesto Trampa This-artist-has-turned-ordinary-people-into-characters-in-the-Simpsons-series-and-they-are-loving-5b5ef0cd86d21__880 Kada obični ljudi postanu „Simpsonovi” · · ·