psi
PULS GRADA · deca

Biti roditelj uopšte nije laka stvar. Tu je stalna briga, deca su na prvom mestu, i baš zbog toga je bitno sačuvati smisao za humor. A definitivno ima roditelja koji su toliko duhoviti da svoj humor treba da podele sa svetom.

Oni i pokazuju da roditeljstvo nije samo konstantna briga. Čak povremeno i „troluju“ svoju decu što je baš zabavno. Recimo, ovi roditelji su baš genijalni! Oni su svojoj deci rekli da su imali i brata koji se pretvorio u pečurku jer nije hteo da se kupa. Čak su i njegovu fotografiju stavili u porodični album.

Veoma često nismo ni svesni da su naši roditelji bića koja imaju život i van nas. Zato je duplo smešnije kada se roditelji našale sa decom, pošto od njih uvek očekujemo da budu ozbiljni i da imaju rešenje za sve. U galeriji pogledajte još duhovitih roditelja i ne zaboravite da i vaši roditelji umeju da se našale!

Kao na ekskurzijiOtvori galeriju
Kolibri Zatvaranje Coca-Cola UŠĆE Čarobnog grada Sneško Belić je prevaziđen! Sneško Belić je prevaziđen! 15873064_871929982843459_1804592517011628188_n „Aladin i čarobna lampa“ u izvođenju Mirke Vasiljević Buduscnost veruje u nas 2 Izložba „Budućnost veruje u nas“ ·