pageCOVER
U VAZDUHU · urban flash

Svi ste verovatno već čuli da je Bijonse rodila blizance prošlog meseca. Dugo je trajalo nagađanje o njihovim imenima, a i na slike mame sa bebama smo čekali neko vreme. Kada su se konačno pojavile na njenom Instagramu, većina ljudi je bila oduševljena kada je videla prvu fotografiju poznate pevačice sa decom, urađenu u istom stilu na kakav smo navikli od nje kada pozira za naslovne strane časopisa i omote svojih albuma. Ipak, fotografija je nekim ljudima bila prilično smešna, pa su odlučili da se sa svojom decom našale na Bijonsin račun.

Sve je počelo kada je Irkinja Sharon Kellaway, inače isto mama blizanaca, iskopirala stil Bijonsine fotografije u svom dvorištu. Reakcije na njenu parodiju su bile dobre, pa su još neki roditelji iskoristili priliku da se sprdaju sa poznatom divom. U našoj galeriji možete videti kako je to ispalo.

Originalna slika sa Bijonsinog Instagram profilaOtvori galeriju
b3444966963cb8650d7425e7141b961ae59d573a_cover 7 poznatih ličnosti koje su najviše smršale Tqc018XLAYXHKhnyrA66_IntrovertGraphs10_cover Grafikoni koje će samo introverti razumeti cover Diznijeve princeze u borbi za ženska prava page_cover Političari su spremni za letnje vrućine · · · · ·