pagecoverroditelji
PULS GRADA · deca

Za roditelje sa školarcima, čini se da letnji raspust traje večno. Ipak, posle dva i po meseca, nazire se svetlost na kraju tunela i ponovo počinje školska godina. Neke mame i tate prosto ne mogu da sakriju svoju radost zbog prvog septembra, što se da primetiti na zabavnim fotografijama koje vam predstavljamo.

Ako ste roditelj sigurno vam je poznat ovaj osećaj. Ne želite da izgledate baš puni entuzijazma kao roditelji na ovim slikama, ali svakako osećate olakšanje što nećete morati baš svaki trenutak da budete sa decom. Nije greh tražiti malo predaha od obaveza, uključujući i roditeljske. Pogledajte u našoj galeriji zabavne reakcije nekih roditelja na početak školske godine njihove dece. Naravno, spremite se i vi za slavlje, koje vam uskoro predstoji!

Roditelji slave početak školske godine svoje deceOtvori galeriju
BGZD-LOGODUGAaaa_cover City letnja preporuka #35: Beograd za decu page_cover Ova jednogodišnja devojčica i njena pudla se baš lepo zabavljaju Svetska nedelja dojenja Obeležavanje Svetske nedelje dojenja u Šoping centru Stadion Moja bebuska 1_cover City letnja preporuka #13: Moja bebuška – mobilna aplikacija za mame i trudnice · · · · ·