before-after-having-children-cover
PULS GRADA · deca

Neke stvari vas menjaju zauvek. Međutim, ni prva ljubav, ni diplomiranje, niti drugi događaji ne utiče tako dubinski na vaš život kao rođenje deteta.

Kako bi na zabavan način prikazao ovaj fenomen, Majk Džulijanel, autor bloga „Dad and Buried“, je započeo novi trend na Instagramu. Naime, on je ohrabrio nove roditelje na objave svoje slike pre i posle dolaska na svet njihovih mališana.

Na uporednim fotografijama koje možete videti na profilu Got Toddlered jasno se vidi razlika u načinu života ljudi koja je usledila kada su postali roditelji. Na prvim fotografijama se da primetiti bezbrižnost na njihovim licima dok uživaju u aktivnostima kao što su izlaženje, putovanja i druženje sa prijateljima. Na sledećim slikama oni deluju izmučeno i umorno dok pokušavaju da odgovore na sve potrebe svojih bebica. Naravno, i pored napora kojim su izloženi, jasno se vidi da su srećni zbog svoje nove uloge i ne bi je menjali ni za šta na svetu.

Pogledajte u našoj galeriji ove zabavne uporedne fotografije koje prikazuju kontrast između života pre i posle rođenja dece.

Roditelji su podelili svoje slike pre i posle rođenja deceOtvori galeriju
31282863_2180429018640288_785694946031042560_n 21. Dečiji sajam Kreativne radionice Putovanje kroz vreme sa Kulturnautom Ukradena princeza Ukradena princeza: Animirana bajka za celu porodicu cover Zabavne ideje za proslavu dečjih rođendana · · · · · ·