ro
U VAZDUHU · urban flash

Naravno, stvari se menjaju kada postanete roditelj. Sve mora biti podređeno bebi, sve postaje jedan nov način života. Prepun ljubavi i pažnje, ali promenjen skoro iz korena.

Svako ko želi da jednog dana postane roditelj u trenucima opuštenosti zamišlja svoje dete, misli o svim onim aktivnostima koje će zajedno raditi. Planovi su uvek prisutni, ali, očekivano, kada dobijete dete i nađete se u davno izmaštanoj situaciji, ništa ne bude onako romantično i po unapred zacrtanom planu. Možda je između ostalog i to roditeljsko iskušenje- da vežba sa sopstvenim detetom kako da bude neozbiljno ozbiljan.

Ilustracije koje radi Astkhik Rakimova pokazuju kako zaista izgleda kada imate dete. Ovo su zabavne i kreativne ilustracije u kojima se našla većina novopečenih roditelja. Neverovatno je kako ništa nije bilo onako kako je zamišljeno. Ali, prosto, život i mašta se ne podudaraju. U galeriji pogledajte sjajne ilustracije koje će vas nasmejati ali i edukovati.

Ilustracije: Astkhik RakimovaOtvori galeriju


ju Stvari čiju smo svrhu konačno otkrili uz Ružne navike koje mogu dovesti do razvoda zt Šta nas nervira kad odemo na piće? zu Kako da budete najmoćnija u prostoriji · ·