ploča
U VAZDUHU · tech/web

Pre izvesnog vremena je stvoren prvi lebdeći gramofon, ali sada su inovacije vezane za gramofone otišle korak dalje i još su bolje. Projekat pod imenom RokBlok predstavlja potpuno nov način reprodukcije zvuka na ovom analognom nosaču zvuka.

Ako ste želeli da slušate vinile a niste imali gramofon, RokBlok je sada tu da vam pomogne. Sada je moguća repordukcija zvuka sa ploča i bez gramofona. Stvorili su najmanji muzički plejer na svetu, bežičan je i uz pomoć njega ćete opet čuti pucketanje sa ploča.

Jedino što je bitno jeste da vinili budu postavljeni na ravnu ploču i da na ploču stavite RokBlok koji će izgledati kao antena, ali ne brinite, radiće svoj posao. Ponovo ćete čuti muziku sa vinila. Rok Blok ima i ugrađen zvučnik u sebe, a moći ćete da povežete sve i na vaše zvučnike ili da slušate muziku pomoću bežičnih slušalica, ukoliko vam ne bude dovoljno glasno.

Ukoliko vam se ovo sviđa, RokBlok je za 55 evra dosputpan za naručivanje u pretprodaji na Kickstarteru. Koliko zvuči sjajno ova mogućnost ponovnog slušanja ploča, i to baš za praznike koji uskoro stižu!


Telekom Srbija_publika na premijeri Teslinog vremeplova Telekom Srbija i Red Communication u samom vrhu Evrope google Google je objavio najpopularnije aplikacije, igrice, pesme, knjige, filmove i serije za 2016. godinu igrice Pac-man i mnoge druge igrice za Facebook Messenger lenovo Moto Z, najtanji premijum telefon na svetu, sada je dostupan i u Srbiji · · ·