Room escape
U VAZDUHU · urban flash

Već nekoliko nedelja za redom vam pričamo o novoj atrakciji Beograda – real-life igri Room Escape i o projektu vlasnika Room Escape soba – EscapeClub. Ovaj projekat okuplja ljude koji sa pozitivnom energijom šire koncept ove jedinstvene i avanturističke igre. Za vlasnike soba važi isto pravilo: zarazili su se eskejpom prvo kao igrači pa su postali kreatori svojih soba. Kad kažemo kreatori podrazumevamo sve: od smišljanja scenarija i dizajniranja prostora do direktne komunikacije sa igračima u ulozi „velikog brata“ koji ih vodi kroz igru. Evo kako izgleda naš portret stvaraoca posebnog „proizvoda“ – Room Escape zabave: kreativan, duhovit i komunikativan tip sa nestandardnim načinom razmišljanja u fazonu „think out of the box“.

Kreativni tim EscapeClub je spremio za sve nas jednu super akciju – Escape Week Belgrade koja će biti organizovana u decembru. Tokom cele nedelje 12-18.12.2016 u Beogradu imaćete priliku da odigrate sobe EscapeClub sa popustom 25% na sve termine. Pored popusta vas čekaju prijatna iznenađenja.
Jedno od takvih je nagradna igra Fantom, napravljena u saradnji sa Radio S4. Fantom, tajna ličnost, će se nalaziti svakog dana tokom akcije Escape Week u Beogradu na različitim lokacijama. Slušaoci bi trebalo da pronađu da bi osvojili nagradu – ključ koji će Fantom nositi sa sobom. Ključ je poklon-igra za ekipu u jednoj od soba kluba. Da biste saznali više o uslovima nagradne igre pratite Radio S4.

U akciji Escape Week učestvuje ukupno 17 soba u Beogradu. Svaka soba ima svoju jedinstvenu posebnu priču, izbor tema je zaista širok i raznovrstan. Razmislite, zar ne bi bilo zanimljivo svaki dan birati za sebe neku drugu ulogu? U Room Escape igri imate mogućnost da isprobate uloge i iskusnog lopova skupih antikviteta, i snalažljivog begunca iz zatvora, i odvažnog spasioca sveta od invazije vanzemaljaca, i prestravljenog pacijenta koji se budi iz kome i mnoge druge. Ovo je vaša mogućnost da se osetite kao da ste unutar svog sopstvenog filma.

Mi smo svoju ekipu već okupili, a vi? Ostalo je da pronađete promo kod akcije na sajtu i da rezervišete svoju igru.

bliznakinje Bliznakinje proslavile stoti rođendan brada Muškarci sa bradom su privlačniji amsterdam Hangover Bar-U Amsterdamu je otvoren prvi bar na svetu za lečenje mamurluka rođenje Hipstersko rođenje Isusa · ·