Deckotzar
PULS GRADA · moda

Sve je dizajnirano ispočetka. Novi kroj majice, novi duksevi, novi materijali, nove tehnike štampe, novo pakovanje, novi detalji. Nova kolekcija u pravom smislu te reči.

Po prvi put Dechkotzar predstavlja čarape, mekane i udobne, u pakovanju od tri različita para. Prvi put predstavljaju i Dechkotzar kape. Jednostavne, jednobojne, sa kožnom Dechkotzar etiketom u kombinaciji vune i akrila ili ručno pletene, sa lopticom na vrhu i Citza Macom. Za grad, za planinu, za šumu, za zimu. Za prvu jutarnju kafu ili čaj, tu je i Rough & Tough set od dve porcelanske šolje.

Mnogo pažnje je posvećeno detaljima na majici iz edicije za Beograd. Ovaj put glavni junaci ilustracije su beogradske zgrade. Zgrade u kojima živimo, kojima smo okruženi, pored kojih prolazimo svaki dan. Zgrade koje su nam dobro poznate, ali nećete baš biti sigurni da znate gde se tačno nalaze. Svaka iz različitog kraja grada. One su identitet Beograda, možda čak i više od njegovih prepoznatljivih simbola. Gomila spratova, prozora, boja, stilova, klima uređaja, neonskih reklama čine Belgrade Shades of Grey, majicu, tyvek novčanik i još jedan novi proizvod – puzlu od 204 dela.

Pogledajte šta sve donosi nova Deckotzar kolekcija u našoj galeriji:

Deckotzar kolekcija za zimuOtvori galeriju

Naomi Campbell za Agent Provocateur Naomi Campbell snimila kratki noir film Modne saradnje Najbolje modne saradnje u 2014. godini Najbolje obučeni muškarci Najbolje obučeni muškarci u 2014. godini Julia Roberts Julia Roberts – novo lice modne kuće Givenchy