roze
U VAZDUHU · trend

Uvek ovu boju vezujemo za detinjstvo devojčica. I princeze. To je roze boja, naravno. Dok je ne zamene crvena, crna ili bela, u zavisnosti od toga kako koja osoba sazreva. Ipak, sve smo imale roze fazu.

Roze se vezuje za detinjstvo, radost, sreću. Dok odrastamo volimo ovu boju, kad odrastemo volimo da je mrzimo. Prateći modne revije, Instagram postove poznatih, poslednje trendove dekoracije, razne dodele filmskih i muzičkih nagrada primetili smo jednu stvar- roze je u trendu. Istini za volju to nije sasvim obična roze ili čuvena bebi roze nijansa, naravno! U pitanju je nijansa koja u sebi sadrži prozračnost ružičastog kvarca, malo od sivkaste i malo od vanila krema. Teško vam je da je zamislite?

Samo se osvrnite oko sebe, jer ona je svuda, takoreći kraljica među bojama ove sezone. Bilo da služi kao pozadina za fotografisanje, bilo da je u pitanju boja haljine, sve je roze. i priznajemo, sve izgleda veoma nežno, nije upadljivo ali ostavlja efekat i prilično je ženstveno. Roze koju ćete videti u galeriji je posebna boja koja se zove Rose Quartz i sveprisutna je u trendi modnom svetu.

Rose Quartz je nova crnaOtvori galeriju
Nike Pipenov Air More Uptempo Nike Air More Uptempo samo u „Tike“ prodavnici Obrnute muške brade #BeardsFromBelow: Novi trend u selfi kulturi Trendi letnja punđa Idealna letnja frizura Reebok Reebokovo uskrsnuće klasičnih starih patika ·