Knjaz i ručak
U VAZDUHU · promo

Knjaz Miloš, omiljena mineralna voda u Srbiji sa tradicijom dugom dva veka, stalni je gost mnogih domova koji tradicionalno upotpunjuje porodična okupljanja. Bogata trpeza nedeljnog ručka na kojoj se nalaze brojni gurmanluci, nezamisliva je bez starog prijatelja Knjaza, koji je idealni saveznik dobrog zalogaja.

Kako bi nagradio vernost mnogobrojnih potrošača, Knjaz je pokrenuo foto konkurs u kojem automatski učestvuju svi koji na društvenim mrežama podele fotografiju svoje dekorisane trpeze čiji je deo i flaša Knjaza, uz oznaku #RucakSaKnjazom. Svake nedelje najzanimljivija fotografija biće nagrađena, a Knjaz će kao pravi domaćin, u duhu tradicionalnih vrednosti, da počasti pobednika kompletnim nedeljnim ručkom za celu porodicu.

Prvom pobedniku, porodici Radovanović iz Aranđelovca već je uručen poklon nedeljni ručak, a Knjaz je ponosno zauzeo centralno mesto na trpezi kao neizostavan dodatak ovom radosnom porodičnom okupljanju.

Glossip kozmetika Obojena zona lepote: Dobrodošli u Glossip Potraga Đorđe Bajić Čarobna potraga donosi vredne nagrade Samsung VR film o Olimpijskim igrama Samsung u susret Olimpijskim igrama: VR film o odbojci na pesku Fa nova linija Nove Fa linije: Osvežavajuća nega sa snagom kokosa · ·