Lagane marame od svile i muslina delo su jedne španske kostimografkinje
PULS GRADA · moda

Mnoge žene nikada neće razumeti čemu služi duga i velika marama, i obično takav komad smatraju korisnim samo na plaži kada vam ona može pomoći da se ogrnete i pravac po sladoled. Međutim, romantične žene, koje neguju poseban stil prožet senzualnošću, odavno znaju da je ovakav komad garderobe obavezan koliko i mala crna haljina.

Ne morate da gledate domaći horor „Leptirica“ da biste shvatili da je svaka žena pomalo i veštica, na protiv, uvek svojoj maloj možete da kupite ovakvu maramu pa neka vežba pred ogledalom, da bude i cvrkutava ptičica i najnežniji tropski leptir…

Šalu na stranu, ove marame delo su izuzetno mlade i kreativne španske kostimografkinje Alassie El Costurero Realo koja je dizajnirala ove predmete ručno ih iscrtavajući, na materijalima poput muslina i svile.

Kao inspiracija su joj poslužile predivne šare na krilima leptira, a kako je i sama kao devojčica želela da bude vila, konačno je za sebe i sebi slične napravila nešto što vaš stil ili izgled može prilično promeniti, i za tako nešto je dovoljno samo da ogrnete Alassienu maramu.

Umetnica je rođena u velikoj krojačkoj porodici u Granadi, a nakon što je završila studije modnog dizajna preselila se u Barselonu gde je počela da radi za filmove, pozorište televiziju pa i operu. Pogledajte njene radove u našoj galeriji, i slobodno maštajte o tome gde spavaju leptiri.

Lagane marame od svile i muslina delo su jedne španske kostimografkinjeOtvori galeriju
Čudne ženske cipele Najčudnije ženske cipele koje ste ikada videli Trigenic revolucija Clarks: Trigenic revolucija Kenzo i The Jungle Book Kenzo i The Jungle Book: Moda prema motivima Diznijevog filma VATICAN-POPE-AUDIENCE Zašto je papa modna ikona · · ·