Rudolf van Vin
U VAZDUHU · urban flash

Rudolf van Vin, najpoznatiji kuvar iz Holandije i zvezda TV kanala 24Kitchen, trenutno boravi u našoj zemlji i daće svoj doprinos u pružanju pomoći stanovništvu ugroženom poplavama.

Usled novonastale situacije 24Kitchen kanal je, sa partnerima u projektu kompanijom Imlek i Ambasadom Kraljevine Holandije, doneo odluku da se otkaže planirani javni događaj sa Rudolfom van Vinom u Shopping Centru Stadion u Beogradu. Rudolf je ipak želeo da dođe u Srbiju i koliko može pomogne najugroženijima.

Rudolf će u utorak 20. maja od 18:30h, zajedno sa kuvarima hotela Slavija, spremati večeru za oko 400 majki sa decom koje su tamo smeštene nakon evakuacije iz poplavljenih područja. Nakon večere, Rudolf će sa mališanima pripremati lake dezerte, u želji da ih zabavi i da im barem tokom te večeri skrene misli sa nesreće koja ih je zadesila.

Umetnička strana ljubitelja Starbucksa Takmičenje za ljubitelje Starbucksa sa umetničkim sklonostima popup The Picture House – restoran u kom se plaća fotografijama hrane na Instagramu Bilbord Neobičan bilbord "Game of Thrones" - pivo sa ukusom osvete Serija „Game of Thrones“ inspirisala pivo sa ukusom osvete